مدرسه تابستانی “مدیریت منابع انسانی”
۲۰ مرداد, ۱۳۹۶
مدرسه تابستانی مهارت‌افزایی مدیریت صعنتی
۲۱ مرداد, ۱۳۹۶

مدرسه تابستانی شهید صدوقی

مقدمه

هسته علمی مسجد که تجربه موفق برگزاری دوره های مسجد پژوهی را در دو سال اخیر داشته است، در راستای دانش افزایی و مهارت افزایی اعضا، قصد دارد برای دوازده نفر از اعضا در بازۀ یک هفته ای (۲۱ مرداد تا۲۷  مرداد) اقدام به برگزاری دوره تابستانه ای نماید. این دوره از دو بخش سازمان شناسی و توانمندسازی تشکیل شده است. در بخش سازمان شناسی هفت سازمان متولی مسجد مورد بررسی قرار می گیرد. در بخش دوم با توجه به مقرری هایی که اعضا، پیش از برگزاری دوره ملزم به مطالعه آن ها بودند جلسات دانش افزایی و مباحثه برگزار می شود. علاوه بر آن برگزاری برنامه های مهارت افزایی نیز در برنامه دوره قرار دارد. مهارت هایی همچون یادداشت نویسی، طراحی و … .

۱٫    حضور در سازمان و سازمان شناسی

یکی از موارد لازم و ضروری در کامل شدن فرآیند یادگیری حضور در صحنه و مشاهده میدانی است. کارگروه تشکیلاتی و ارتباطی هسته مسجد به منظور آشنایی ملموس تر با مسائل و متولیان امر در حوزه مسجد هسته در نظر دارد اعضا به صورت میدانی در سازمان های متولی حضور پیدا کنند. از جمله سازمان های پیشنهادی میتوان به مرکز رسیدگی به امور مساجد، ستاد عالی نظارت بر کانون های فرهنگی، کارگروه تربیت محور قرارگاه خاتم، سازمان تبلیغات، اداره اوقاف و امور خیریه اشاره کرد. در زیر پیشنهادات عملی ساختن این مورد خواهد آمد:

• هر روز تمامی اعضاء به صورت دسته جمعی و با قالب و سوالات از پیش تعیین شده به همراه استاد راهنما در سازمان حضور پیدا کرده و در پایان روز پس از اتمام مشاهده درباره بازدید خود مباحثه داشته باشند.

سازمان های مدنظر برای این فعالیت عبارت اند از:

• مرکز رسیدگی به امور مساجد
  • ستاد عالی کانون های مساجد
  • سازمان تبلیغات
  • سازمان بسیج محلات
  • اداره اوقاف
  • بنیاد خاتم الانبیاء سپاه
  • معاونت تعلیم و تربیت سپاه
  • موسسه فرهنگی حلقه وصل
    • ممکن است بعضی از سازمان ها به دلیل کمبود وقت حذف شوند.

۲٫    توانمندسازی (علمی-مهارتی)

• دانش افزایی

در راستای افزایش دانش عمومی هسته در مباحثی مانند تبلیغ، فرهنگ سازی، دشمن شناسی، تربیت، کار تشکیلاتی و … این برنامه تدارک دیده شده است و محتوای پیشنهادی آن سطح یک دوره تبیین نقشه جهاد فرهنگی دفتر اعزام مبلغ می باشد.

• مهارت افزایی:

یکی از کارگروه های هسته علمی مطالعاتی مسجد کارگروه ترویجی است و وظیفه آن ارائه و معرفی تولیدات هسته در قالب های جذاب متناسب با مخاطبین است. این کارگروه متشکل از اعضای هسته و مبتنی بر مهارت های آنان است. لذا ایام تابستان فرصت خوبی است تا در قالب کارگاه های آموزشی و تمرین های متعدد این مهارت ها را در اعضا گسترش داد. در این رابطه مهارت های زیر مدنظر است:

• مهارت های نگارشی: یادداشت نویسی؛ گزارش نویسی
  • مهارت های ترویجی: نرم افزار ایندیزاین (ساخت برشور و مجلات)، نرم افزار فوتوشاپ (طراحی تبلیغاتی)

زمان دوره  ۲۱ الی ۲۷ مرداد و محل برگزاری آن دانشگاه می باشد.

اسامی شرکت کنندگان دوره

نام و نام خانوادگی کدرشته شماره دانشجویی
علیرضا پهلوان شریف مدیریت دولتی ۹۰ ۹۰۳۱۰۴۲
حسین عباسی مدیریت دولتی ۹۰
محمدحسین علیزاده مدیریت دولتی ۹۱ ۹۱۳۱۱۵۱
علی سبحانی متین مدیریت بازرگانی ۹۱ ۹۱۳۱۱۴۱
محسن ذوالفقاری فرهنگ و ارتباطات ۹۲ ۹۲۳۱۰۹۳
محمدرضا محمدی مدیریت بازرگانی ۹۳ ۹۳۳۱۱۵۸
میکائیل نوروزی مدیریت دولتی ۹۳ ۹۳۳۱۱۹۶
علی خادمی مدیریت بازرگانی ۹۳ ۹۳۳۱۰۶۶
محمد احمدی مدیریت صنعتی ۹۴ ۹۴۳۱۰۰۸
سیدمهدی هاشمی مدیریت صنعتی ۹۴ ۹۴۳۱۲۳۴

برنامه دوره

۱۵-۸ ۱۵-۱۷ ۱۷-۱۸ ۲۰-۱۸ ۲۳:۳۰ – ۲۲
شنبه بازدید از سازمان مرکز رسیدگی به امور مساجد ناهار و استراحت افتتاحیه مباحثه سازمان شناسی* مباحثه محتوای دفتر اعزام مبلغ
یک شنبه بازدید از ستاد عالی کانون های کشور ناهار و استراحت کارگاه نویسندگی مباحثه سازمان شناسی مباحثه محتوای دفتر اعزام مبلغ
دوشنبه بازدید از سازمان بسیج محلات ناهار و استراحت کارگاه نویسندگی مباحثه سازمان شناسی برنامه فوتبال

دسته جمعی

سه شنبه بازدید از سازمان تبلیغات اسلامی ناهار و استراحت تمرین نویسندگی مباحثه سازمان شناسی مباحثه محتوای دفتر اعزام مبلغ
چهارشنبه بازدید از اداره اوقاف ناهار و استراحت کارگاه اینیزاین مباحثه سازمان شناسی مباحثه محتوای دفتر اعزام مبلغ
پنج شنبه سخنرانی بنیاد خاتم الاوصیاء صلی الله علیه و آله و سلم به همراه کارشناسان مربوطه ناهار و استراحت کارگاه ایندیزاین مباحثه سازمان شناسی مباحثه محتوای دفتر اعزام مبلغ
جمعه جمع بندی مباحثات ناهار و استراحت اختتامیه دوره

* بازدید از سازمان ها و مباحثات سازمان شناسی تحت نظر دکتر لطیفی برگزار خواهد شد.

* برنامه به دلیل محدودیت های بازدید از سازمان متغیر بوده و امکان جا به جایی ساعات وجود دارد.