اطلاعیه مصاحبه دکتری دانشکده
۳۰ خرداد, ۱۳۹۶
اطلاعیه تعطیلات تابستانی
۲۱ تیر, ۱۳۹۶

بخشی از گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت جهت شرکت در جشنواره حرکت

انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت

انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت در جشنواره حرکت وزارت علوم در سه محور آثار ارسالی خود را به دانشگاه تحویل داد.

جشنواره حرکت مسابقه ای است که وزارت علوم هر ساله در محورهای گوناگون از جمله انتخاب برترین انجمن علمی دانشجویی، برترین نشریه دانشجویی، فضای مجازی و…..برگزار میشود که انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت نیز پس از سال ها در این جشنواره در سه محور، برترین انجمن علمی دانشجویی، برترین نشریه دانشجویی(نشریه علمی تخصصی مدیر) و برترین مسابقه دانشجویی(مسابقه ابجد) شرکت نمود.
با توجه به محدودیت هایی گزارش انجمن علمی دانشجویی، “تنها قسمتی” از گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت در سال گذشته را توانست به این جشنواره ارسال نمایید.
علاقه مندان میتوانند فایل های ارسالی به این جشنواره را در ادامه مشاهده نمایند. ان شاالله گزارش تفصیلی عملکرد انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت نیز در آینده به اطلاع دانشجویان و اساتید گرامی خواهد رسید.