سخنراني علمي توسط دكتر بختياري
۶ خرداد, ۱۳۹۶
انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت
بخشی از گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت جهت شرکت در جشنواره حرکت
۱۶ تیر, ۱۳۹۶

اطلاعیه مصاحبه دکتری دانشکده

اطلاعیه برگزاری جلسه مصاحبه علمی داوطلبان رشته مدیریت دولتی (گرایش تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی)

به اطلاع داوطلبان محترم می رساند جلسه مصاحبه علمی این رشته در روز یکشنبه مورخ ۱۱/۴/۹۶ از ساعت ۸ صبح آغاز خواهد شد. معرفی شدگان محترم برای این مرحله از پذیرش دوره دکتری لازم است به موارد ذیل توجه فرمایند:

• جلسه مصاحبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ در محل دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(علیه السلام) برگزار می شود که حضور کلیه این عزیزان در تاریخ و ساعت مذکور در محل دانشکده الزامی است.
  • کلیه مدارک مورد نیاز (مستندات مربوط به فعالیتهای علمی و پژوهشی، گواهی های دوره های گذرانده شده بخصوص زبان انگلیسی، سوابق آموزشی و مدارک هویتی) ساعت ۷٫۵ همان روز در اختیار کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده (جناب آقای افشار) قرار گیرد.
  • هریک از داوطلبان محترم موظفند قبل از جلسه مذکور محور پژوهشی خود در دوره دکتری را تعیین و به اطلاع دانشکده برسانند. محورهای پژوهشی و استاد هر محور در جدول ذیل ارائه شده است.

آزمون دکتری