شانزدهمين جشنواره ملي پايان‌نامه‌هاي برتر قرآني دانشجويان
جلسه اعضای موسس انجمن دانش‌آموختگان مدیریت دانشگاه با ریاست محترم دانشگاه

اطلاعيه – قابل توجه کلیه دانشجويان

به آگاهي مي رساند برابر دستور العمل جديد سازمان وظيفه عمومي ناجا از تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۶ به بعد صدور مجوز خروج از كشور پس از طي مراحل زير انجام مي پذيرد:

• مراجعه به مراكز پليس +۱۰ و دريافت كد سخا
  • ثبت درخواست خروج از كشور در سامانه الكترونيكي ناجا
  • مراجعه به دانشكده و ارائه درخواست كتبي با مشخص نمودن كشور مقصد ، علت سفر، و بازه زماني مجاز ( تعطيلات آموزشي شامل بين دو نيمسال ، ايام نوروز و تعطيلات تابستاني و در خصوص سفرهاي علمي لازم است مستندات موجود به دانشكده ارائه شود) مطابق زمان ثبت شده در سامانه ناجا.
  • ارائه تائيديه رياست محترم دانشكده به اداره امور اموزشي (آقاي مقدم)
  • تائيد درخواست دانشجو در سامانه سخا توسط مسئول مربوطه در معاونت آموزش و تحصيلات تكميلي

توجه:

*لينك فايل pdf    راهنما در نرم افزار گلستان موجود است.

*دانشجوياني كه واحد پايان نامه و يا رساله دكتري دارند و امور مربوط را مطابق ضوابط انجام داده باشند، مي توانند در ايام آموزشي (سنوات مجاز تحصیلی) نيز مجوز خروج دريافت كنند.

*مطابقت بازه زماني درخواست شده در سامانه ناجا و درخواست كتبي ارائه شده در قالب موارد فوق الزاميست.

* زمان مورد نیاز برای تایید درخواست خروج از كشور حداقل ۷۲ ساعت بعد از ثبت در سامانه سخا می باشد.

*از آنجا كه هر يك از درخواستها فقط يك بار تاييد مي‌شود در ثبت اطلاعات مخصوصاً تاريخ خروج و ورود دقت فرماييد.

*ارائه‌ي وثيقه‌ بعهده‌ي دانشجوي مي‌باشد.

براي دريافت اطلاعيهاينجا كليك كنيد.

براي دريافت كاربرگ خروج از كشور اينجا كليك كنيد