کارگاه آموزشي-پژوهشي
حکم سرپرستي معاونت آموزشي دکتر حسن‌زاده سروستاني
۳۰ بهمن, ۱۳۹۵

جلسه رياست دانشگاه با گروه مديريت دولتي

در ادامه جلسات رياست محترم دانشگاه با گروه‌هاي آموزشي دانشكده معارف اسلامي و مديريت، چهارمين جلسه در روز چهارشنبه مورخ ۱۳/۱۱/۱۳۹۵  ساعت ۱۰:۳۰ با اعضاي گروه مديريت دولتي و خط‌مشي‌گذاري برگزار شد. علاوه بر ايشان آقايان دكتر دانايي‌فرد، دكتر لطيفي، دكتر چيت‌سازيان، دكتر امامي، دكتر عطاردي، دكتري ياوري، دكتر جوانعلي و دكتر علي‌شيري در اين جلسه حضور داشتند.

در ابتداي جلسه حجت‌الاسلام دكتر مهدوي با تشريح نتايج جلسات قبلي با اساتيد، فعاليت‌هاي انجام‌شده در راستاي پاسخگويي به دغدغه‌ها و مشكلات گروه‌هاي آموزشي را تشريح فرمودند. پس از ايشان، آقاي دكتر دانايي‌فرد،  با تقدير از تلاش‌هاي صورت گرفته در دانشگاه و فضاي مناسب دانشگاه براي فعاليت‌هاي علمي، پيشنهاد توسعه فعاليت‌هاي دانشكده در حوزه تحصيلات تكميلي، افزايش تعداد گرايش‌هاي دكتري مديريت دولتي و تعداد دانشجويان تحصيلات تكميلي را مطرح كردند. سپس آقاي دكتر امامي به بيان تاريخچه شكل‌گيري گروه و مسير طي شده در سنوات گذشته پرداختند. در همين راستا، دكتر علي‌شيري، با تشريح وضعيت عمومي گروه و حوزه‌هاي تخصصي هرکدام از اعضاي گروه، برنامه‌هاي گروه براي سال آتي را تشريح نمودند. در ادامه اعضاي گروه به بيان ديدگاه‌هاي خود در راستاي بهبود فعاليت‌هاي جاري دانشگاه، دانشكده و گروه پرداختند. اهم موضوعات مطرح‌شده در اين زمينه عبارت‌اند از: لزوم افزايش تعداد دانشجويان ورودي گروه، ضرورت پرداختن بيشتر به مباحث كارآفريني و فناوري اطلاعات در دانشگاه، جذب دانشجويان خارجي، برگزاري دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته، توسعه ارتباطات بين دانشكده‌ها، پياده‌سازي چارچوب ارائه گرنت و بهبود وضعيت دانشجويان دوره دكتري.

در انتهاي جلسه، رياست محترم دانشگاه ضمن تقدير از فعاليت‌هاي انجام‌شده در گروه، خواستار انتشار نتايج فعاليت‌ها در سطح دانشگاه شدند و توضيحاتي را در ارتباط با نكات بیان‌شده توسط اساتيد بيان داشتند.

DSC00529 DSC00530 DSC00520 DSC00521 DSC00522 DSC00524 DSC00525 DSC00527 DSC00528