مصوبات شورای دانشکده شماره ۸۱۴ تاريخ:۹۵/۱۰/۲۸
مصوبات شورای دانشکده شماره ۸۱۵ تاريخ:۹۵/۱۱/۱۲
۱۶ بهمن, ۱۳۹۵

جلسه رياست دانشگاه با گروه مديريت مالی

در ادامه سلسله جلسات ریاست محترم دانشگاه با گروه‌های دانشکده معارف اسلامی و مدیریت سومین جلسه در روز سه شنبه مورخ ۵/۱۱/۹۵ با اعضای هیات علمی گروه مدیریت مالی در اتاق جلسات دانشکده تشکیل گردید. در این جلسه آقایان دکتر لطیفی دکتر قوام دکتر حسن‌زاده سروستانی، دکتر طالبی، دکتر فاضلیان، دکتر صالح آبادی، دکتر فطانت، آقای توحیدی و آقای دکتر خوانساری حضور داشتند.

در ابتدا حجت الاسلام دکتر مهدوی کنی نکاتی را در خصوص دو جلسه گذشته گروه های دانشکده و همچنین سایر جلساتی را که با اساتید دانشکده ها داشته اند بيان فرمودند، در ادامه اقدامات صورت گرفته در هویت بخشی گروه ها، اصلاح نظام و برنامه ریزی دانشگاه، تدوین نظام ارزشیابی درون‌زا شرح دادند. اقدامات صورت گرفته در ترویج مباحث اسلامی در نظام آموزشی پژوهشی و اجرایی و همچنین میزان اثرگذاری دستاوردهای علمی گروه در صحنه عمل و اجرا از جمله نکات به ملاحظاتی بود که در این جلسه توسط اساتید بیان و بر آن تاکید نمودند.

DSC00503 DSC00508 DSC00510 DSC00511 DSC00512 DSC00514 DSC00517