دومين جشنواره ملي “دريا مسير پيشرفت”
۱۲ مهر, ۱۳۹۵
حمايت از پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري با موضوعات مربوط به دفاع مقدس
۱۴ مهر, ۱۳۹۵

گزارش سفر جمعي از اساتید دانشجويان دانشگاه به سه کشور روسيه، گرجستان، آذربايجان

بسمه‌تعالی
به همت انجمن علمي و معاونت پژوهشي دانشکده معارف اسلامي و مديريت در روز سه‌شنبه ۶/۷/۱۳۹۵ نشستي با عنوان گزارش سفر جمعي از اساتید دانشجويان دانشگاه به سه کشور روسيه، گرجستان، آذربايجان در محل تالار آیت‌الله مهدوي کني (ره) برگزار شد.

در این نشست که در آغاز با تلاوت آياتي چند از قرآن کريم آغاز شد در ادامه آقايان ارفع الرفيعي وتمییزیفر که از جوانان همراه در اين سفر بودند به بيان گزارشي از برنامه‌ها و تجربيات سفر پرداختند.در ادامه دو سخنران اصلي سفر آقايان دکتر ميثم لطيفي(رئيس دانشکده معارف اسلامي و مدیریت)و دکتر سيد بشير حسيني(عضو حیات علمي دانشکده معارف اسلامي و ارتباطات)به بيان گزارش مفصلي از سفر به کشورهاي مطروحه پرداختند.ايشان علاوه بر نمايش عکس و فیلم سفر به بيان جزئيات و مکان‌هایی که در اين کشورها از آن‌ها ديدن کرده بودند پرداختند.در پایان جناب آقاي دکتر رحيمي از همراهان سفر نيز به بيان جذابیت‌ها و تجربه‌های سفر پرداختند .سخنان پاياني دکتر سيد بشير حسيني به همراه آقاي ملک نژاد از دیگر همراهان جوان اين سفر پایان‌بخش اين مراسم بود.

safar rosie (12) safar rosie (11) safar rosie (10) safar rosie (9) safar rosie (8) safar rosie (7) safar rosie (4) safar rosie (3) safar rosie (2) safar rosie (1) safar rosie (13)