کارگاه پژوهشی (ویژه اساتید هیات علمی)
۱۶ مرداد, ۱۳۹۵
کاربرگ‌های پایان‌نامه‌ها (کارشناسی ارشد)
۱۷ مرداد, ۱۳۹۵

اطلاعيه برگزاري پانزدهمين آزمون عمومي زبان خارجي، شهريور ماه ۱۳۹۵

برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید

با توجه به مصوبه شوراي دانشگاه امام صادق uدر خصوص ارائه گواهي قبولي در آزمون عمومي زبان خارجي ، به عنوان يکي از شرايط پذيرش دانشجو در تمامي دوره‌هاي‌ دکتري، پانزدهمين آزمون زبان‌هاي انگليسي و فرانسه دانشگاه در سطح تافل برگزار مي‌‌شود.

الف ـ  مدارک لازم:

۱- اسکن و بارگذاري صفحه اول شناسنامه و کارت ملي.

۲- اسکن و بارگذاري عكس ۴*۳ جديد داوطلب.

۳- واريز مبلغ ۰۰۰/۸۰۰ ريال  (غير قابل استرداد) همزمان با ثبت نام از طريق درگاه اينترنتي و کارت‌هاي عضو شبکه شتاب.

تذکر ۱ـ‌ به مدارک ناقص و يا تقاضاي ثبت نام پس از مهلت مقرر ترتيب اثر داده نمي‌شود.

تذکر ۲ـ اسکن عکس و مدارک واضح باشد.

ب ـ تاريخ و نحوه‌ي ثبت نام:

۱ـ ثبت نام از طريق نرم افزار جامع گلستان دانشگاه (با آدرس اينترنتي http://edu.isu.ac.ir) انجام مي‌شود.

۲ـ  فرايند ثبت نام و دريافت کارت ورود به جلسه:

زمان شروع ثبت نام زمان پايان ثبت نام زمان دريافت کارت شرکت در آزمون ملاحظات
ساعت ۸ صبح  روز شنبه ۲۳/۰۵/۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ظهر  روز ‌دوشنبه ۰۱/۰۶/۱۳۹۵ از ساعت ۹ روز سه‌شنبه ۰۲/۰۶/۱۳۹۵

لغايت ساعت ۱۵ روزچهارشنبه ۰۳/۰۶/۱۳۹۵

۱-     پس از پايان مهلت ثبت نام امکان ويرايش اطلاعات وجود ندارد.

۲-      در صورت بروز مشکل در دريافت کارت آزمون با شماره ۵-۸۸۰۹۴۰۰۱-۰۲۱  داخلي۲۱۲ تماس بگيريد

صفحه ۱ از۲

ج ـ زمان و محل برگزاري آزمون:

زمان :  شروع آ‌زمون رأس ساعت ۸ صبح روز پنج شنبه ۰۴/۰۶/۱۳۹۵

نشانی : تهران بزرگراه شهید چمران پل مدیریت دانشگاه امام صادق علیه السلام –  سالن شماره یک کلاس‌ها

تذکر ۱- به همراه داشتن کارت آزمون واصل شناسنامه ‌و يا کارت ملي جهت احراز هويت در جلسه آزمون الزامی است.

تذکر ۲- تحويل مدارك به صورت دستي و يا از طريق پست پذيرفته نمي‌شود.

تذکر ۳ـ آزمون به صورت تستي است و نمره منفي ندارد.

تذکر ۴- حضور خواهران گرامي در جلسه آزمون با حجاب کامل (چادر) الزامي است.

د ـ  توضيحات مهم :

حداقل نمره قبولي نمره «۶۰»  از  «۱۰۰»  و براي داوطلبان رشته‌هاي دکتري الهيات ، معارف اسلامي و ارشاد نمره «۵۰»  از  «۱۰۰» مي‌باشد .

مدرک قبولي در آزمون زبان خارجي اين دانشگاه از تاريخ آزمون تا دو سال معتبر مي‌باشد .

هـ ـ  راهنماي ثبت نام الكترونيكي توسط داوطلب در نرم افزار جامع آموزش دانشگاه:

• مراجعه به سايت isu.ac.ir و انتخاب «نرم افزار جامع آموزش» سپس کليک بر روي «ورود به سيستم».
  • در صورت مشاهده صفحه خطاي شكل زير، گزينه Continue to this website را انتخاب كنيد.

• ورود از طريق گزينه «متقاضي داوطلب آزمون».
  • ثبت اطلاعات اوليه داوطلب و تعيين شناسه كاربري و گذرواژه توسط داوطلب.
  • خروج از سيستم و ورود از طريق وارد كردن شناسه كاربري و گذرواژه ايجاد شده توسط داوطلب و انتخاب گزينه «ورود».
  • از منوي «آزمون ==< ثبت نام ==< آزمون زبان»، انتخاب گزينه « پذيرش داوطلب آزمون زبان».
  • انجام كليه مراحل ثبت نام (به ترتيب). از آنجايي که پرداخت هزينه آزمون اينترنتي مي‌باشد، پس از انجام موفق عمليات پرداخت، امکان ادامه مراحل ثبت نام ميسر مي‌گردد.
  • داوطلب با انتخاب مرحله «گواهي انجام ثبت نام» مي‌تواند وضعيت ثبت نام، وضعيت پرداخت و تأييد مدارك ارسالي خود را مشاهده و در صورت نياز چاپ نمايد.
  • در زمان مشخص شده جهت دريافت كارت و درصورت تأييد مدارك، داوطلب از طريق گزينه «كارت ورود به جلسه» اقدام به چاپ كارت مي‌نمايد.

معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه امام صادق u

تاريخ:  ۰۵/۰۵/