کتاب/ تاریخ تحولات سیاسی و اداری در ایران جلد دوم
کتاب/مدیریت بحران

کتاب/ مدل دلتا

عنوان کتاب : مدل دلتا (بازآفرینی استراتژی کسب و کار)
مولف : آرنولدو سی هکس (Arnoldo C. Hax)
مترجمان : محمدمهدی مهدی خواه؛ سعید حسین زاده

پیشگفتار مترجمان

مقام معظم رهبری: «کاری کنید که دانشگاه امام صادق علیه‌السلام … مرجع تحقیقات مراکز علمی و دانشگاه‌های دنیا بشود»

بیانات معظم له در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

آفرینش اثری مفید و در شأن دانشگاه امام صادق علیه‌السلام هدفی بود که از همان آغاز و در تمام مدت یک سال و نیم فعالیت مربوط به ترجمه این کتاب، انرژی و انگیزه لازم برای تکاپو و تلاش را در ما ایجاد می‌کرد؛ و صد البته شرط ادب و قدرشناسی ایجاب می‌کند تا از دوستان و عزیزانی که در مدت زمان انجام این کار با همکاری و صبر خود یاریگر ما بودند، تقدیر نمائیم. تشکر ویژه ما از آن جناب آقای دکتر حاجی‌پور است؛ چراکه راهنمایی‌ها و مشاوره‌های ارزشمندشان شایسته تقدیری والاست. همچنین از لطف و عنایت جناب آقای بنی‌اسد نیز به‌خاطر پیگیری‌های دلسوزانه‌شان کمال تشکر را داریم. صبر و مدارای خانواده‌های بزرگوارمان نیز آن‌ها را شایسته تقدیری به‌خصوص نموده است؛ که در حقیقت این پیشگفتار را فرصتی می‌دانیم برای سپاسگذاری از همه زحماتی که متقبل شدند و همه دشواری‌هایی که صبورانه به جان خریدند؛ و البته دعای خیر شما مخاطبین گرامی را برای خودمان و آن بزرگواران خواستاریم.

این کتاب به تشریح و تبیین ابعاد مختلف مدل دلتا می‌پردازد. مدل دلتا؛ مدلی نوین و کاربردی در عرصه استراتژی کسب‌وکار است که تمامی مراحل تدوین تا اجرا و حتی ارزیابی استراتژی را به عهده می‌گیرد. توجه به رفع نقایص مدل‌های رایج در زمینه استراتژی (مدل پورتر و نگاه مبتنی بر منابع) باعث گشته تا این مدل در صحنه عمل و آزمون نیز خوش درخشیده و تحسین‌ صاحب‌نظران را برانگیزد. این کتاب در سال ۲۰۱۰ توسط انتشارات اسپرینگر منتشر گشت و تقریباً از همان زمان تلاش برای برگردان آن به فارسی نیز آغاز شد و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است. امیدواریم ترجمه این اثر که به‌ هیچ‌ وجه به معنی تقلید و سرسپردگی ما نسبت به تولیدات علمی غرب نیست، دریچه‌های جدیدی از تفکر و تلاش علمی را بر روی اندیشمندان و دانش‌پژوهان این سرزمین بگشاید.

حال که نتیجه تلاش ما پیش روی شما قرار گرفته، قضاوت درباره آن نیز با شماست. بازخورها و رهنمودهای گران‌سنگ شما مایه مباهات ما و علاوه بر آن، باعث بهبود کیفیت کتاب در ویرایش‌های بعدی خواهد بود. همچنین امیدواریم مطالعه این اثر آنقدر برایتان مفید باشد که خواندن آن را به دیگران نیز توصیه نمایید.

محمدمهدی مهدی‌خواه – سعید حسین‌زاده

برای بارگیری فهرست مطالب، دیباچه و بخش هایی از کتاب اینجا کلیک کنید