طراحی مدل انتخاب نیروی انسانی با استفاده از فنون‭MADM‬ (مطالعه موردی گزینش دانشگاه امام صادق(ع))
کتاب/ تصمیم گیری راهبردی موعود گرا

کتاب/ روش شناسی تامین مالی

عنوان کتاب : به سوي تأمين مالي معنادار: روش شناسي تأمين مالي: تأمين مالي چيست و چه می‌تواند باشد؟
مولف : جورج فرانکفورتر(George M. Frankfurter)؛ التون جی مک گو(Elton George McGoun)
مترجمان : دکتر محمد طالبی
رده بندی دیویی : ۳۳۲

پيشگفتار مترجم

رشته تأمين مالي، رشته‍ای فراگیر و در حال توسعه است که در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست‌و‌یکم در عرصه علوم اجتماعی خودنمایی کرده است. هم‌زمانی گسترش و کاربرد تکنیک‍ها و مدل‌های این رشته در عرصه عملیاتی، توسعه دانش و نظریه‍پردازی و تدریس مدل‌های مختلف در حوزه‍های مختلف این رشته توجه بسیاری از جویندگان علم و دانش را به خود جلب کرده است. ارتباط عالمان این رشته با فعالان حوزه‍های سرمایه‍گذاری و تولید ثروت به گونه‍ای شکل گرفته است که گویا، دانشمندان این رشته متخصصان افزایش ثروت اشخاص حقیقی و حقوقی هستند. یافته‍های علمی رشته تأمين مالي کلید اسرار دست‌یابی به ثروت تلقی می‍شود و به همین دلیل متدلوژی مورد استفاده در پژوهش‍های مربوطه نیازمند تقویت بنیادهای خود هستند. البته رشته تأمين مالي نیز همانند سایر رشته‍های علوم اجتماعی ساده‍ترین راه دست‌یابی به متدلوژی علمی را الگوبرداری از علوم طبیعی قرار داده است و مشابه سایر حوزه‍های اجتماعی در دست‌یابی به علم را با استناد به ابطال‍پذیری و نقدپذیری و، توجیه و کماکان وجهه علمی خود را حفظ کرده است. نویسنده این کتاب توانسته است پرده‍هایی از این وجهه غیرواقعی را بردارد و به نقد رشته‌تأمين مالي و مدل‌ها و نظریه‍های آن بپردازد.

با توجه به گسترش مقاطع دکتری مالی در دانشگاه‍های ایران و افزایش تعداد دانشجویان و فارغ‍التحصیلان این رشته ترجمه این کتاب، بهره‍برداری از آن را گسترده‌تر و آسان‍تر می‍نماید.

علیرغم آنکه برای حفظ اعتبار علمی کتاب دقت زیادی در ترجمه متن شده است امیدوارم با بزرگواری اشکالات را بر من بخشود و آن را منعکس فرمایید. از کلیه عزیزانی که اینجانب را در ترجمه، ویراستاری، چاپ و نشر این کتاب یاری دادند، سپاسگزارم.

محمد طالبی

استادیار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت