کتاب/ تاثیر جهان بینی توحیدی در دانش مدیریت

مولف : منور اقبال؛ سلمان سید علی؛ دادنگ مولجوان
مترجمان : حامد تاجمیر ریاحی؛ حمزه مظفری

مقدمه مترجمین

مباحث مربوط به مالی و اقتصاد اسلامی در محیط علمی دنیای امروز از اهمیت خاصی برخوردار است. بحران سال ۲۰۰۸ امریکا بسیاری از سیاست‌های مالی غرب را که براساس بنیان باطل بهره قرار دارد به چالش جدی دچار کرده است؛ از طرف دیگر توسعه مباحث مالی اسلامی که بر اساس تسهیم سود و زیان بین در دوطرف قرارداد است نوید بخش استقبال جهانی از این مباحث است.

کتاب حاضر که با عنوان “Advances In Islamic Economics & Finance” توسط بانک توسعه اسلامی در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است، نتایج آخرین تحقیقات مالی اسلامی است که در سطح کشورهای اسلامی انجام شده و در ششمین کنفرانس بین‌المللی مالی و اقتصاد اسلامی ارائه شده است. این کتاب توسط سه نفر از شخصیت‌های برجسته و محققان بنام مرکز تحقیق و آموزش اسلامی [۱](IRTI) تدوین شده است. مشکل برابری‌های فارسی برای اصطلاحات فنی همواره پیش روی مترجمان بوده است. در این ترجمه نهایت کوشش به انجام آمده است تا معادلی مناسب برای واژه‌ها انتخاب گردد هر چند وجود خطا امری اجتناب ناپذیر است.

حامد تاجمیر ریاحی- حمزه مظفری

[۱]. Islamic Research and Training institute