کتاب/ پژوهش های تفسیری در سازمان

عنوان کتاب : تاثیر جهان بینی توحیدی در دانش مدیریت
مولف : دکتر نیکو دیالمه

سخن ناشران

حمد و ثنا خداوند بزرگ و ذات احدیت را که امتیاز و درجه عالمان و دانشمندان را در نزدیکی به جایگاه پر عظمت خویش قرار داد، همو که در این آیه شریفه بر مؤمنین منت نهاد آنگاه که از خودشان رسولی را برانگیخت تا برای آنان آیات وحی بخواند و ایشان را بشارت و بیم دهد. به راستی مرتبت علم و دانش و فضل و معرفت در نزد خدا جایگاهی قرار دارد که احدیت به واسطه اعطاء آن به آدمی بر بشریت منت نهاده است.

خداوند را شاکريم که در عصري که هنوز در برخي کشورهاي جهان، زنان را واجد شرايط شرکت در محافل سياسي، اجتماعي و علمي نمي‌دانند، خواهران گرامي ما در عرصه علم و تحقيق و پژوهش‌ پيش مي‌تازند و به جهت اراده استوار خويش انديشه‌ها را به تکاپو و قلم‌ها را به حرکت وا مي‌دارند (رئيس محترم دانشگاه امام صادق ۷ آيت الله مهدوي کني).

این توفیق الهی است که یک مرکز داعیه‌دار علم و دانش بتواند در دستیابی به اهداف بلند خود، برنامه‌های خویش را بر مدار معرفت و دانایی قرار دهد، چرا که علم و معرفت از چنان قدر و منزلت و عظمتی برخوردار است که باید گام نهادن در مسیر آن را از الطاف الهی دانست. دانشگاه امام صادق ۷ (پردیس خواهران) طی سالیان گذشته افتخار این را داشته که در این راستا گام‌هایی برداشته و افق بلندی را در چشم‌انداز علمی خود پیش رو دارد که البته برخی فعالیت‌ها به‌صورت راهبردی یعنی درازمدت و برخی فعالیت‌ها به صورت میان مدت و کوتاه مدت بوده است. از جمله فعالیت‌های این مرکز در بخش‌های علمی و آموزشی و پژوهشی، به انجام رسانیدن برخی طرح‌ها، پژوهش‌ها و انتشار آن در قالب کتاب می‌باشد که اهداف متعالی دانشگاه را در دستیابی به رویکردهای تعیین شده به پیش خواهد برد. در این راستا الگوی اسلامی ایرانی رشد و تعالی و پیشرفت در مسیر اهداف متعالی و بلند نظام جمهوری اسلامی، از رویکردهای نوینی است که در رسيدن به فعالیت‌های برنامه‌ای مورد توجه واقع می‌شود.

معاونت پژوهشی از زمان تشکیل تاکنون به اين مهم توجه داشته و برنامه‌ها و فعاليت‌هايي را به انجام رسانيده است. اين معاونت تلاش دارد با عمق بخشيدن به اين فعاليت‌ها و تهيه و تنظيم برنامه‌هاي راهبردي در راستاي محقق نمودن پژوهش‌هايي علمي، راهبردي و کاربردي دانشگاه گام‌هايي را بردارد؛ و مطابق با ساختار علمي دانشگاه به عنوان سازماني دانش بنيان، برنامه‌محور، توسعه‌گرا و تحول‌مدار براي پاسخ‌گويي به نيازهاي رو به رشد جامعه فراگيران خود، تلاش دارد با نيازسنجي و پاسخ‌گويي به مطالبات به پژوه‌هاي علمي خود به ويژه در شاخه‌هاي مطالعات زنان با گرايش‌هاي نسل جوان پاسخ دهد.

خوشبختانه اين فعاليت مورد استقبال اساتيد، دانشجويان و برخي محيط‌هاي علمي در استفاده و بهره‌برداري از برخي کتب چاپ‌شده بوده است. از کلیه کسانی که ما را در این مسیر یاری نموده‌اند تشکر و تقدیر نموده و از همه محققان و فرهیختگان گرامی جهت همکاری در امور علمی پژوهشی دعوت می‌نماییم.

برای بارگیری بخشی از کتاب و فهرست مطالب اینجا کلید کنید